Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с тоците

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с тоците

Значи колеги проблема е следния. Вчера си карах и спирам да слезе приятелката ми при което знаете за да се отвори багажника на ГТВ-то трябва да се спре мотора ..... и така паля аз отново но бях забравил включени фаровете и като дам контакт светват и запалих си аз, карам спирам пред нас и гледам,че преден десен габарит не свети и заден ляв ? Преди малко проверих задния габарит здрава е крушката свети предния след малко ще проверя... та мисълта ми е дали след запалването на (забравени)включени фарове дава по силен ток и дали не е изгоряло някое реле,бушоните са здрави гледах ги. Та проблема се е получил по диагонал преден десен с заден ляв габарит и вчера също отказаха да се включват халогените от копчето.Натискам да ги включа на таблото нищо не светва и те не светват ?! Дайте съвети и какво може да е по инсталацията ?
    ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT

na maistor 40-50 lv toest ne maistor a el.tehnik sori za kirilicata .........

-----------------------------------------------------------------------------
    нека е последно. Ако няма кирилица по-добре да не се поства,
    защото е задължително наказанието!
    Last edited by proper; d.m.y г., 19:13.
    Алфа Ромео 155 1.6 16V TS
    Алфа Ромео 156 sportwagon 1.8 16 v TS

Comment

.
      Last edited by и.петров; d.m.y г., 21:51.

Comment

Да оправих проблема... бушон за габаритите от 10А беше здал багажа ... следствие на това не светваха халогените,преден десен и заден ляв габарит, осветлението на врътките на парното,копченцата отляво на волана и посредата до ръчната .... вече съм щастлив всичко си свети и то заради 1 бушон ...

Comment

Бил е малкия дявол - честито ...
          Чукни на дърво - хаха
          sigpic
          GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
          Lulin Group Ltd.

Comment

Не са ни много добре изолирани колите.
            Спайдерите съвсемммммм...
            Вечер ако, като си паркираш колата много силно си "дънил" парното и така я оставиш колата, след това прави на много и все интересни места конденз колата....
            Тази зима веднъж имах лед от вътрешната страна на предното стъкло.
            Лечението е влизайки към паркинга ми спирам парното и отварям единия прозорец да се изавнят температурите...

Миналата зима от такъв конденз ми ми беше направило впечатление че едно такова малко бушонче ми беше изгоряло....после не ми се е случвало.

Пробвай така и ти, ако имаш често конденз.
            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от Jorkkoo Покажи съобщение
              Да оправих проблема... бушон за габаритите от 10А беше здал багажа ... следствие на това не светваха халогените,преден десен и заден ляв габарит, осветлението на врътките на парното,копченцата отляво на волана и посредата до ръчната .... вече съм щастлив всичко си свети и то заради 1 бушон ...
              Да и аз бях имал същия проблем и след смяна бушона и се оправи.сега обаче има друг проблем и аз с токовете-риотаните ми не работят дано отново е бушонжорка сложи ли ксенона как е доволен л си
              Alfa romeo GTVex
              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Супер е Ксенона ама малко сякаш ми синее 6000к или не съм свикнал още незнам ама готино е и ми се иска малко да вдигна нагоре фаровете от врътките да фърлят по надалеко

Comment

Working...
                X